Nu drar äntligen trädgårdssäsongen 2014 igång och ett av många vårtecken är trädgårdssällskapets årsmöte som nyligen gått av stapeln.

På årsmötet var det fyrtiotalet trädgårdsentusiaster som mötte upp i bygdegården i Nybyn. Under mötet togs bland annat beslut om en omformulering i stadgarna samt om vilka aktiviteter som ska ordnas under säsongen. Bland annat planeras det för skördefest med surströmming i augusti-september, svampplockningsutflykt samt trädgårdsträffar. Datum och tider för aktiviteterna kommer att meddelas närmare här på bloggen, per mail samt via en facebookgrupp som kommer att startas upp inom kort.

 

IMG_1324

IMG_1327IMG_1326

Efter mötet serverades kaffe med dajmkaka och chokladtårta. Det goda fikat hade bakats av Agneta Nordlund!

IMG_1333    IMG_1332

Sedan visade Margareta Norberg från Pålsträsk bilder från sin och ett par andra trädgårdar på temat trädgårdsdekoration med enkla medel. Det behöver inte alltid kosta pengar för att få en dekorativ trädgård, till exempel kan granstörar, rostiga bruksföremål eller stenar lyfta trädgården till nya höjder.

IMG_1337

Årsmötet avslutades med det sedvanliga lotteriet och alla lotter sålde slut. Medlemmarna hade bidragit med många fina vinster till prisbordet. Det fanns allt från plantor av olika slag till garn, ljus och kaffe i potten. De allra flesta fick nog ta med sig minst en vinst hem.

IMG_1330IMG_1329      IMG_1340IMG_1345

Tack för ett trevligt årsmöte 2014!

/Styrelsen!

 

Annons